Werk met mij

Mijn naam is Nienke Kanngiesser en ben sinds een aantal jaren trots op de praktijk die ik door de jaren heen heb opgebouwd. De reden waarom ik een aantal jaar terug besloot om mijn eigen praktijk te starten is omdat ik in het bedrijfsleven simpelweg mijn draai niet kon vinden. Ik liep elke keer tegen een muur op om uiteindelijke te realiseren dat het leven een ander pad voor mij in petto heeft.

Ik heb het roer omgegooid en in 2006 ben ik begonnen aan de opleiding Kunstzinnige Therapie op de HogeSchool Leiden. Na twee jaar en een propedeuse rijker heb ik de keuze gemaakt om te veranderen van opleiding en heb ik de opleiding Lifecoach, kindercoach en coach non-verbale communicatie gevolgd.

De naam Total Embodiment betekent ‘Totale belichaming’. En door de jaren heen ben ik gaan inzien dat dit is waar het in mijn beleving om draait; het totaal gaan belichamen van alles wat leeft in jou. Het gaan ontdekken, herkennen, erkennen en omarmen van wie jij werkelijk bent. In alles.  En in mijn ogen is dit een ‘on-going’ proces wat steeds nieuwe kanten van jezelf laat ontdekken en welke jou steeds weer opnieuw de ruimte geeft om nog meer jouw werkelijke essentie te gaan leven.

En ook ik kies hier elke dag weer opnieuw voor, om stap voor stap mijn werkelijke essentie te gaan leven.  En doordat ik dit kies heb ik inmiddels de nodige levens,- en leerervaringen opgedaan om ook jou hierin te mogen begeleiden. In mijn praktijk Total Embodiment gaan we samen op pad om blokkades helder te krijgen, om met drempels beter te kunnen omgaan en te ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe deze te gebruiken. Zodat ook jij kan zijn wie je werkelijk bent, dat je de ruimte krijg om jezelf in totaal te gaan belichamen.