Over mij

Over mij

 

 

 

“Steeds meer mensen reiken uit voor begeleiding. Ze raken in de knoop met zichzelf. Dit kan zich zowel fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en/of energetisch uiten. Opschoning van het oude is de essentiële bouwgrond voor de toekomst”

 

Over Nienke

Als ik naar vroeger kijk en als ik dan vervolgens naar mezelf kijk, hoe ik nu ben, dan zie ik wat een enorme groei ik heb doorgemaakt.
Mijn leven werd regelmatig overheerst door diepe onzekerheid en mij niet begrepen voelen. Een weg vinden in een wereld die ik als behoorlijk lastig ervaarde.
Een wereld waar ik diepe eenzaamheid voelde. Het leek alsof ik mezelf elke keer kwijt raakte, zoekend naar een weg die passend was voor mij.

Inmiddels kan ik tot in mijn tenen voelen dat de diepe onzekerheid plaats heeft gemaakt in vertrouwen hebben (in mezelf).
Dat het niet begrepen voelen plaats heeft gemaakt voor het allerbelangrijkste: dat ik mezelf begrijp. En dat dit mijn startpunt is.
En dat de diepe eenzaamheid plaats heeft gemaakt voor gelukkig zijn met mezelf.
Ik voel mij krachtig, geaard en juist meer dan ooit verbonden met de wereld.

Alleen, dat is niet zomaar gegaan. Hier zijn behoorlijk wat jaren van vallen en weer opstaan aan vooraf gegaan.
Periodes van verdriet, confronterende spiegels en het soms gewoon niet meer weten. En toch elke keer weer de diepe drijfveer in mezelf vinden om door te pakken en door te gaan.
Toewijding, doorzetten en mijn doel voor ogen hebben.
Stap voor stap in verbinding met mijn (hart) bewustzijn.
Mijn (zielen)pad leven.


Inmiddels heb ik – door opleidingen & het begeleiden van mensen en de groei in mijn eigen (hogere) bewustwording – een stevige fundering in mezelf gecreëerd. Deze fundering zorgt ervoor dat ik mensen op een toegewijde, liefdevolle en krachtige manier kan ondersteunen in hun persoonlijke processen naar een hoger bewustzijn.

Ik ga graag samen met je onderweg!

Hoe ervaren andere mij…