Over mij

Over mij

 

 

 

“Steeds meer mensen reiken uit voor begeleiding. Ze raken in de knoop met zichzelf. Dit kan zich zowel fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel uiten. Opschoning van het oude is de essentiële bouwgrond voor de toekomst”

 

 

Als ik mijn leven omschrijf dan deel ik met je dat ik in het verleden altijd op zoek was naar ‘iets’. Er knaagde altijd een diep gevoel van binnen: ‘er is toch meer in het leven dan wat ik nu ervaar?’
Ik voelde mij ook vaak niet thuis in de maatschappij en ervaarde eenzaamheid ondanks dat ik genoeg mensen om mij heen had. Ik bewoog mee in de maatschappij, wel elke keer opnieuw zoekend naar wat mij wel en niet paste.  En hoe ik ook mijn best deed, ik voelde mij vaak niet gelukkig.  En ik liep elke keer weer vast met mezelf. Ik zocht in alles afleiding wat mij dan uiteindelijk weer ging vervelen en waar ik niet gelukkig van werd, wat ik als frustrerend ervaarde. 

En wellicht klinkt dit heel cliché maar op een dag realiseerde ik mij, dat als ik verandering wilde, ik zelf in de actiemodus had te gaan. Zelf verantwoordelijkheid had te nemen voor mijn eigen geluk. En so I did….
Naarmate de jaren verstreken ontvouwde het leven, waar ik mij goed bij voelde, zich steeds meer en meer. Er kwamen boeiende mogelijkheden en ervaringen in mijn leven die mij steeds meer mezelf maakte. In dit proces wisselde blije gelukkige periodes zich af met donkere diepe dalen. Met vallen en weer opstaan volgde ik elke keer opnieuw mijn gevoel.
Ik voelde een diepe drijfveer van binnen en stap voor stap ontvouwede het leven dat voor mij heel logisch was, waar ik mij gelukkig bij voelde.  En realiseerde ik dat het ‘iets’ waar ik al die tijd naar zocht de verbinding met mijn essentie was.

Inmiddels heb ik door de velen jaren heen – door opleidingen & het begeleiden van mensen en de groei in mijn eigen bewustwording – een stevige fundering in mezelf gecreëerd. Deze fundering zorgt ervoor dat ik mensen op een toegewijde, liefdevolle en krachtige manier kan ondersteunen in hun persoonlijke processen. Ik ga graag samen met je onderweg. 

Hoe ervaren andere mij…