“.....de zoektocht naar mezelf is mijn kracht geworden”

Elk mens is uniek. Jij bent uniek. En juist deze uniekheid maakt wie jij werkelijk bent en is een prachtige bijdrage in én voor deze wereld.

Ik weet ook dat het verwarrend kan zijn als je niet helemaal weet hoe jij jouw unieke zelf in de wereld kan manifesteren.
Welke richting moet ik op?  
Of dat je al een stuk onderweg bent in je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording máár het nog steeds lastig voor je is om concrete stappen te maken.
Je voelt aan alles ‘dat je er voor wil gaan’ alleen lukt dit je niet.
Kortom: je komt voor je gevoel geen stap verder en dit demotiveert en frustreert je.

Bij Total Embodiment is er een breed aanbod aan tools die ondersteunend zijn in jouw persoonlijke zoektocht naar jouw unieke zelf.

“De reis van thuiskomen in mezelf is wat voor mij het leven levend maakt”

Ervaring

Welke richting wil ik op?   Ik weet uit ervaring hoe frustrerend dit kan zijn.
De ‘aarrrrrghhhh en nu’? momenten in het verleden zijn bij mij niet meer op twee handen te tellen. Maar juist deze ‘aarrghhhh’ momenten waren mijn grootste cadeau. Deze momenten nodigde mij uit om elke keer nog dieper in mezelf te zakken en de verbinding met mijn unieke zelf te maken.

Open hart

Ik kijk naar jou met een open hart, nieuwsgierig naar wie je bent en wat je beweegt in je leven. Vanuit mijn open hart begeleid ik je, van mens tot mens. 

Samen

Al doe je het uiteindelijk allemaal zelf, je hoeft het niet alleen te doen. Ik geloof in een wereld waar we elkaar bekrachtigen.

Ziel/Hoger bewustzijn

Tijdens mijn werk met jou staat contact én werken met jouw hoger bewustzijn centraal.
Juist door elke keer hier meer contact mee te maken zal jouw pad zich steeds meer ontvouwen. Door te verbinden met de multidimensionale velden zal steeds meer informatie tot jouw komen.

Moeder aarde

Ook werk ik in verbinding met moeder aarde. Dit is jouw thuis, je leeft op haar.
Er zit zoveel oude wijsheid en bezielde kracht in haar. Ze deelt deze graag met je.
Ik heb echt mogen leren om hier op aarde en in mijn lijf aanwezig te zijn. Dat is de enige manier om mijn werk, en ook dat van jou, hier op aarde te manifesteren.